O tvrtki

Razvoj
poduzeća


Montsistemi d.o.o.

sjedište: Koprivnica, Ivana Đurkana 40

MB: 4186702

OIB: 75912721969

Tvrtka Montsistemi d.o.o. osnovana je 13.ožujka 2014.g. sa sjedištem u Koprivnici. Djelatnost tvrtke bazira se na izvođenju instalaterskih radova u izgradnji stambenih i industrijskih objekata, u što je uključena izrada elektro instalacija, instalacija grijanja, hlađenja i ventilacije, plinskih instalacija te instalacija vodovoda i kanalizacije. Uz izvođenje samih radova možemo Vam ponuditi i izradu projektne dokumetacije za sve vrste instalacija. Naša djelatnost također obuhvaća projektiranje i ugradnju sustava automatskog upravljanja grijanjem, ventilacijom i industrijskim procesima.


Direktor društva i jedini osnivač je Zvonimir Markovinović, dipl.ing.el., upisan u Imenik ovlaštenih voditelja građenja Hrvatske komore inženjera elektrotehnike.Projekt Izgradnje i opremanja vlastite poslovne zgrade u Koprivnici

Od 2/2018 nalazimo se u novim prostorima vlastite poslovne zgrade na adresi Ulica Ivana Đurkana 40, 48000 Koprivnica.

Ovaj Projekt je sufinanciran sredstvima...
i
...


Kontakt za dodatne informacije:

Email: montsistemi@montsistemi.hr

www.hbor.hr        e-mail: hbor@hbor.hr

www.hamagbicro.hr    e-mail: zajmovi@hamagbicro.hr

...
...

Naše vrijednosti

"Visokokvalitetna usluga"


Pružiti visokokvalitetnu uslugu na području izvođenja instalaterskih radova u gradnji investicijskih projekata. Kvaliteta usluge bazira se na timu visoko obrazovanih stručnjaka sa iskustvom na provođenju projekata, kao i velikom iskustvu montera u samom izvođenju radova.

Vizija

"Vaš prvi odabir"


Izvoditi najzahtjevnije projekte iz područja instalaterskih radova u gradnji stambenih, poslovnih i industrijskih objekata uz vlastite stručne i iskusne kadrove.

Misija

"Optimalno rješenje svakog projekta"


Naše se poslovanje temelji na individualnom pristupu svakom projektu na kojem radimo. Cilj nam je svakom korisniku naših usluga ponuditi optimalno rješenje za njegove potrebe, pri tome vodeći računa kako o tehničkim, tako i o financijskim aspektima projekta.

Zašto nas odabrati ? • Iskusni i stručni monteri
  • Svojim dugogodišnjim radom u izvođenju elektro i strojarskih instalacija naši su monteri stekli visokovrijedno iskustvo.
 • Zadovoljstvo naših kupaca
  • Uspješno smo završili niz zahtjevnih projekata, kako u industriji tako i za potrebe pojedinaca.
 • Indivudualan pristup
  • Odgovorno rješavamo specifične potrebe naših kupaca/naručitelja radova uvažavajući zahtjeve investitora.
 • Savjetujemo
  • Nudimo alternativna rješenja izvedbe.

Tražite najbolje rješenje za Vaš projekt?